Waar komen we vandaan?

Van toeleverancier tot totaalleverancier. De roots van Wiltec liggen in de professionele spuiterij, van bijvoorbeeld de hout- en meubelbranche tot de automotive industrie. Om onze klanten steeds beter van dienst te kunnen zijn, is ons specialisme en productenpakket door de jaren heen verder uitgegroeid. Vanuit verschillende productgroepen zijn we steeds meer verschillende branches en industrieën gaan leveren. Dat maakt dat Wiltec nu een totaalleverancier is voor veel diverse bedrijven, met nog altijd het specialisme dat de verschillende productgroepen vragen en met altijd de focus op kwaliteit, service en doelgerichte oplossingen voor klanten.

Onze historie in vogelvlucht

Wiltec start in 1971 als Van der Wilt; een eenmanszaak in verfspuitapparatuur voor de schildersmarkt. In de jaren 80 speelt het bedrijf in op de grote marktontwikkeling in de industriële sector, door het assortiment uit te breiden met Graco-producten. In 1993 vond de overgang naar Wiltec bv plaats en ging het bedrijf verder met 15 medewerkers in dienst. Dankzij een zeer actief acquisitiebeleid groeit Wiltec uit tot marktleider op het gebied van spuitapplicaties. In 1996 wordt Wiltec opgedeeld in divisies, zodat iedere divisie zich kan storten op haar specialisme, en opent het bedrijf een nieuw pand. Er volgen verschillende overnames.

In 2003 verhuist Wiltec naar de Energielaan in Uden. Wiltec blijft het assortiment uitbreiden door middel van overnames. De divisie beroepskleding en beschermingsmiddelen groeit in deze jaren in een rap tempo. Ook introduceert Wiltec in 2010 haar eigen merk: Deltec Tape. Steeds meer klanten vinden Wiltec en het bedrijf verhuist daarom in 2013 naar het huidige pand aan de Industrielaan in Uden. Wiltec is sinds 2012 jaarlijks uitgeroepen tot Best Managed Company!

Werken bij Wiltec?

Wil jij ook graag werken bij Wiltec? Bekijk dan direct de vacatures.