De wiltec-familie

Door de jaren heen groeide Wiltec uit van groothandel tot een groep specialistische bedrijven op het gebied van slim en veilig werken: de Wiltec-familie. De Wiltec-familie bestaat uit verschillende bedrijven, elk met een eigen expertise, doelgroep en uitstraling:

  • Wiltec Industrie & Spuiterijtechniek
  • Wiltec Veiligheid & Bedrijfskleding
  • Wiltec Kantoor & Facilitair (ofwel Delo)

Onze centrale diensten

Om alles voor onze klanten, leveranciers en collega's in goede banen te leiden is een aantal zaken binnen de Wiltec-familie gezamenlijk geregeld. Zo bundelen we onze krachten! Onze collega's van de centrale diensten staan altijd klaar om je bij te staan.  

  • HR en ontwikkeling 
  • IT en business analytics 
  • Logistiek en inkoop 
  • Marketing en communicatie 
  • Finance, control en legal 
  • Facilitair en KAM 
  • Secretariaat 

Wiltec Industrie & Spuiterijtechniek

Er zijn altijd zaken die slimmer en efficiënter kunnen. Dankzij onze jarenlange ervaring weten we bij Wiltec Industrie & Spuiterijtechniek tegen welke uitdagingen klanten aanlopen. Met onze (maatwerk)oplossingen zorgen we voor kostenbesparingen, hogere efficiëntie, continuïteit, kwaliteit, innovatie én veilig werken. Van cabines, afzuigwanden en filters tot spuit- en doseerapparatuur. En van álle spuiterijbenodigdheden tot training en onderhoud. Zo realiseren we een continu verbetering van productieprocessen en schone, prettige werkomgevingen.  

Onder andere bij deze mooie klanten leveren wij vooruitgang: Van Mossel Autoschade, Maas Aviation, VDL-groep, Heesen Yachts, DAF Trucks, KLM, Koninklijke Luchtmacht en Scania.

Voor meer informatie over Wiltec Industrie & Spuiterijtechniek neem je een kijkje op onze website!

Meer info

Wiltec Veiligheid & Bedrijfskleding

Iedereen veilig en comfortabel aan het werk; overal, ongeacht de risico's. Dat brengt de nodigde uitdagingen met zich mee! Bedrijfskleding, werkschoenen, PBM (persoonlijke beschermingsmiddelen) en EHBO-artikelen zijn er in ontelbare kleuren, samenstellingen, vormen, types en normeringen. Daar een weg in vinden is specialistisch werk. Bij Wiltec Veiligheid & Bedrijfskleding ontzorgen klanten bij de aanschaf van een perfect kleding- en PBM-pakket, volledig op maat. Ook stimuleren we het veiligheidsbewustzijn door middel van preventiecampagnes en training.  

Onder andere bij deze mooie klanten leveren wij vooruitgang: GVB, VolkerRail, Teijin Amarid, Jumbo, Carglass, Van Wijnen, Ambulancezorg Nederland en Schiphol. 

Voor meer informatie over Wiltec Veiligheid & Bedrijfskleding neem je een kijkje op onze website!

Meer info

Wiltec Kantoor & Facilitair (Delo)

Het is essentieel dat kantoormedewerkers op een prettige en ergonomische manier kunnen werken. Op kantoor, maar ook thuis. Alles wat op je werkplek vanzelfsprekend is, regelt Delo! Van kantoorartikelen tot de lekkerste koffie. En van kantoormachines met slimme documentoplossingen tot moderne projectinrichting en installatie en onderhoud op locatie. Zodat de klant nóg slimmer en veiliger kunt werken. 

Onder andere bij deze mooie klanten leveren wij vooruitgang: Havep, Nabuurs Logistiek, Rhenus Logistics, Caterpillar, VolkerWessels, Seatz en Sofas, HAK en CSU.


Voor meer informatie over Wiltec Kantoor & Facilitair (Delo) neem je een kijkje op onze website!

Meer info

Meer weten?

Voor meer informatie over Wiltec neem je een kijkje op onze website!

Lees meer

Werken bij Wiltec?

Bekijk dan direct de vacatures.