wat wij belangrijk vinden

Medewerkers werken graag bij ons en geven hun werkplezier een dikke 8.” Eén van de doelen van onze Wiltec-familie. Wij geloven in de volgende thema’s; zij dragen hier zeker aan bij.

Gezelligheid en collegialiteit

Bedrijfsuitjes
Een gezellige nieuwjaarsborrel met diner, een beachvolleybaltoernooi met BBQ, een pubquiz of een sinterklaasactiviteit voor alle kinderen van collega’s. Onze personeelsvereniging zit absoluut niet stil en organiseert de leukste activiteiten! Zo leren we elkaar nóg beter kennen, dat verbindt. Natuurlijk horen hier ook de personeelsfeesten bij. En onze feesten? Die zijn legendarisch!

Teamuitjes
Ook op teamniveau wordt er van alles georganiseerd. Wat dacht je van de VrijMiBo of het jaarlijkse afdelingsuitje? Gezelligheid gegarandeerd!

Vitaal en gezond

Samen sporten
Sportiviteit en gezelligheid gaan hand in hand! We organiseren diverse sportactiviteiten op ons terrein, zoals hardlooptrainingen, bootcamps en tafelvoetbaltoernooien. Ook nemen collega's samen deel aan hardloopwedstrijden in de regio. Daarnaast bieden we iedereen een voordelig sportabonnement aan via bedrijfsfitnessnederland.nl. Van yoga en pilates tot fitness en personal training; er is voor ieder wat wils.

Vitaal en gezond
Wiltec draagt graag een steentje bij aan de vitaliteit en gezondheid van collega’s. Naast het stimuleren van sporten zorgen we voor gratis fruit op de werkvloer, een fijn fietsplan, professioneel advies voor een betere werkhouding en een huisfysiotherapeut, waar je met fysieke klachten terecht kunt.

Leren en ontwikkelen

We bieden allerlei trainingen en opleidingen aan om jou in je ontwikkeling te (blijven) ondersteunen.
  • Een dag(deel) meelopen met een collega van een andere afdeling is leuk én leerzaam. Je verbreedt je kennis en ontdekt met welke (on)mogelijkheden anderen te maken hebben en hoe processen lopen.
  • Zo vind je op ons online leerplatform Skillstown een aanbod van 500+ trainingen! Wat dacht je bijvoorbeeld van e-learnings op het gebied van Excel, timemanagement, presenteren, AI en ChatGPT of andere 21-eeuwse vaardigheden?
  • Naast Skillstown hebben we binnen onze Wiltec Academy diverse ontwikkelprogramma’s en opleidingen (MBO, HBO en WO), voor wie zich verder wil ontwikkelen binnen zijn of haar functie of de organisatie. Denk bijvoorbeeld aan opleidingen in communicatie, sales of leidinggeven.
  • Voor medewerkers tot en met 35 jaar is er Jong Wiltec; een initiatief dat onder andere zorgt voor inspiratiesessies van experts uit het werkveld.

Blijven leren

Blijven leren en ontwikkelen vinden wij belangrijk. Jos Maassen vertelt in deze video alles over de leer- en ontwikkelinitiatieven binnen Wiltec. “Leren is een basisvoorwaarde dat ieder bedrijf zou moeten hebben”, vindt Jos, “maar Wiltec gaat veel verder dan dat.” Laat je inspireren!

Sfeer proeven? Bekijk onze Instagram!

Wil jij weten hoe het is om te werken bij Wiltec? Op onze Instagrampagina geven wij een kijkje achter de schermen van ons fijne bedrijf. Denk hierbij aan foto’s van onze leuke collega’s, activiteiten, trainingen, teamuitjes en nog veel meer!

Bekijk onze Instagram

Meer weten?

Voor meer informatie over Wiltec neem je een kijkje op onze website!

Lees meer

Werken bij Wiltec?

Bekijk dan direct de vacatures.