Onze kernwaarden

We hebben veel ambitie en willen vooruit! Dagelijks helpen we met zo’n 400 collega’s klanten met slimmer en veiliger werken. Dat doen we met elkaar, in een prettige omgeving die we samen creëren en waarin we beloftes waarmaken, naar elkaar én naar onze klanten. We zijn maatschappelijk betrokken en geloven in het goede doen; voor de mens, het bedrijf en de planeet.

Onze kernwaarden - ondernemend, waarmaken en het goede doen - zijn voor ons van groot belang en verweven in alles wat we doen. We voelen ze, we ademen ze. Bij iedere stap die we nemen en elke keuze die we maken. Samen staan we sterk.

Samen zijn we ondernemend

Wij weten met welke uitdagingen de klant te maken heeft en hoe ook in zijn bedrijf verbeteringen te realiseren zijn; zo helpen we vooruit! Lef, durven, initiatief nemen, zelf in beweging komen, kansen pakken, denken én doen, doorzetten, flexibiliteit, snel beslissen, vooruit willen, toekomstgericht, wendbaar, veerkracht, hard werken, leren van fouten en iedere dag een beetje beter willen doen.

Samen maken we het waar

Ons brede assortiment en onze jarenlange expertise stellen ons in staat de klant geheel te ontzorgen. En tevreden klanten, daar doen we het voor! Doen wat we beloven, richting klant, leverancier én collega. Aanpakken, keuzes maken, denken in oplossingen; slim werken. Spreek uit/spreek af/spreek aan, verwachtingen managen, verantwoordelijkheid nemen en betrouwbaar zijn. Van plannen naar realisatie.

Samen doen we het goede

We zijn betrokken en geloven in het goede doen; voor jezelf, voor elkaar, voor de planeet; voor de generaties na ons. Positief, eerlijk en integer. Langdurige relaties. Duurzaam ondernemen, sociaal verantwoord en inclusief. Respect en waardering voor elkaar, in een prettige en veilige werkomgeving. Altijd met een blik op de toekomst. 

Dit doen we met elkaar. Gelijkwaardig, behulpzaam en in een gemoedelijke sfeer. Krachten bundelen, ieder met zijn talent, met elkaar voor de klant. Samen sterk.

Meer weten?

Voor meer informatie over Wiltec neem je een kijkje op onze website!

Lees meer

Werken bij Wiltec?

Bekijk dan direct de vacatures.