onze geschiedenis

In 1993 is Wiltec ontstaan, als doorstart van een bedrijf waarvan de geschiedenis teruggaat tot 1971. In die tijd werkten we voor de professionele spuiterij; onder andere in de automotive, metaal-, hout- en kunststofindustrie. In de jaren erna groeide Wiltec. Ons producten- en dienstenpakket werd groter, vooral door kansen te pakken en andere bedrijven over te nemen. Gedreven door innovatie, kennis en kwalitatieve oplossingen gingen we ook in andere branches aan de slag; zoals in de (af)bouw, logistiek, transport, food, maakindustrie en (semi-)overheid.

Zo ontwikkelde Wiltec zich van groothandel tot maatwerkspecialist, ketenregisseur en samenwerkingspartner voor uiteenlopende bedrijven – klein en groot – uit diverse branches. We zijn continu op zoek naar oplossingen waarmee we de klant écht vooruithelpen. Het creëren van slimme en veilige werkomgevingen, met oog voor de medewerker, nu én later. Daar doen we het voor.

Ondernemend, innovatief, betrouwbaar, enthousiast en verantwoord; dat zijn eigenschappen waardoor we sinds 2012 ieder jaar zijn uitgeroepen tot Best Managed Company. Duurzaamheid en sociaal beleid zijn voor ons van groot belang. We zijn daarom onder andere gecertificeerd conform richtlijn ISO 14001 en ISO 26000. Als kers op de taart ontving Wiltec in 2021 de Groene Pluim en behaalden we in 2023 de hoogste ladder (trede 3) op de Prestatieladder Socialer Ondernemen (PSO). 

Meer weten?

Bekijk onze volledige geschiedenis:

Lees meer

Werken bij Wiltec?

Bekijk dan direct de vacatures.