Ons DNA

Zet de klant voorop

Wiltec-ers worden er gelukkig van om het resultaat voor interne en externe klanten beter te maken. Wij stellen altijd nog een extra vraag, om er zeker van te zijn dat de klant geholpen is. Kortom: wij zetten de klant altijd op één en stoppen niet totdat de klant méér dan tevreden is.

Verander mee

Het is niet de sterkste soort die overleeft, noch de meest intelligente. Het is degene die zich het beste kan aanpassen (Charles Darwin). De wereld verandert continu. Wiltec-ers passen zich razendsnel aan, aan een veranderende omgeving of verantwoordelijkheid. Wij zijn altijd in staat kansen te signaleren voor de ontwikkeling van nieuwe branches en producten. Het doel heiligt de middelen: als je er de klant maar blij mee maakt!

Werk samen

Wiltec-ers begrijpen dat je samen sterker staat. Wij nemen samen de verantwoordelijkheid en weten dat alle schakels goed verbonden moeten zijn, om ervoor te zorgen dat de ketting sterk is. Samen zetten we de schouders eronder, op een no-nonsense manier en dragen zo bij aan het gezamenlijke resultaat.

Neem verantwoordelijkheid

Neem je verantwoordelijkheid, voor jezelf én voor je collega’s. Toon daadkracht. Ben bewust van de invloed die jij kunt hebben. Spreek elkaar aan op de kwaliteit en het resultaat van inspanningen. Is er verbetering mogelijk?

Spreek je uit

Als je (positief) kritisch naar jezelf en naar je collega’s bent, maken we elkaar beter. Investeer iedere dag actief in jezelf en in je team; zo voorkomen we dat we afzakken uit de kopgroep en terugkomen bij de middenmoot! Zorg dat je achter onze waarden kunt staan.

Werken bij Wiltec?

Wil jij ook graag werken bij Wiltec? Bekijk dan direct de vacatures.