Ontwikkel en groei!

Jouw Loopbaan

Bij Wiltec staat groei centraal. Groei van het bedrijf, groei van klanten en groei van onze mensen. Als bedrijf zijn we iedere dag in de weer om te ontwikkelen, voorop te lopen en onze toegevoegde waarde te vergroten. Dat geldt ook voor jou: bij Wiltec sta je nooit stil. Je krijgt alle kans om jezelf te blijven ontwikkelen. In je eigen werk, door deel te nemen aan cursussen en opleidingen of met ons eigen interne trainingsprogramma. Of je omhoog wil doorstromen of zijwaarts: wij geloven erin dat jij op de plek moet zitten waar je je het beste voelt en waar jouw kwaliteiten het best tot hun recht komen. Daarvoor geven we dan ook alle ruimte!

SkillsTown

Op het online trainingsplatform SkillsTown vind je ruim 500 trainingen en iedere maand een nieuwe training. Je bepaalt zelf wat, wanneer en hoe je leert! Dit past bij ieder persoon, talent of vakgebied.

Developmentprogramma

In dit programma gaan ongeveer 10 medewerkers aan de slag om zich verder te ontwikkelen, in de volledige breedte en diverse specialismes van het bedrijf. Ze werken vanuit een bedrijfskundig, theoretisch kader en worden geïnspireerd buiten Wiltec met interessante bedrijfsbezoeken.

Stage

Wiltec werkt intensief samen met verschillende onderwijsinstellingen voor MBO, HBO en WO, waardoor wij een erkend leerbedrijf zijn. Enerzijds voor plaatsing van stagiaires en het bieden van werk-leertrajecten; anderzijds om de instellingen de gelegenheid te bieden om theoretische benadering te toetsen in de praktijkomgeving middels cases, traineeships en concrete vraagstukken van de organisatie. Zeker voor starters en recent afgestudeerden is Wiltec een bedrijf met uitstekende kansen en mogelijkheden.

Werken bij Wiltec?

Wil jij ook graag werken bij Wiltec? Bekijk dan direct de vacatures.