Open Hiring

Open Hiring geeft jou de kans op een baan, zonder een sollicitatiegesprek, zonder vragen over je (werk)verleden. Na een kennismaking met Wiltec schrijf jij je in voor de baan die bij jou past en ga je aan de slag. Houd de pagina in de gaten voor de volgende bijeenkomst!

Kom naar de volgende bijeenkomst Open Hiring!

  • Als er een bijeenkomst ingepland staat, zie je dat op deze pagina. Je schrijft jezelf dan in op de lijst bij Wiltec, aan de receptie of via een aanmeldformulier.
  • Zodra er een baan vrijkomt word je benaderd.
  • Je komt kennismaken met Wiltec en bepaalt zelf of je geschikt bent.
  • We spreken af hoeveel uren, op welke dagen en tegen welk salaris je komt werken.
  • Tijdens de contractduur laat je zien dat we jou moeten hebben.
  • Bevalt het van beide kanten? Dan verlengen we de samenwerking.

Vacatures open hiring

De vacatures die momenteel openstaan voor OpenHiring: 

Magazijn medewerker

Een afwisselende baan, waarbij geen dag hetzelfde is. Als magazijn medewerker weet je van aanpakken. Het is fysiek zwaar werk. Je draait mee in het volledige logistieke proces en bent flexibel inzetbaar! Orders verzamelen (met een handscanner), verpakken en controleren.


Parttime of fulltime. Werkdagen en -tijden in overleg,
wisselend tussen 08.00 – 21.00 uur.

Medewerker atelier & textiel (avond)

In deze functie ben je verantwoordelijk voor het bedrukken van bedrijfskleding. Het is belangrijk dat je affiniteit hebt met textiel. We leiden je intern op. Je maakt kennis met alle verschillende stappen in het productieproces waardoor je jezelf ontwikkelt tot een allround professional.


Parttime. Werkdagen in overleg, tijden: 18.00 - 21.00 uur.

*Open Hiring is een initiatief van Start Foundation. Op de website vind je meer informatie!

Werk voor iedereen

Sociaal en inclusief ondernemen is belangrijk voor Wiltec. Dat blijkt onder andere uit de actieve rol die het bedrijf pakt bij diverse platforms en initiatieven die zich inzetten om mensen met een afstand tot de reguliere arbeidsmarkt een kans op werk te bieden.Wiltec is ervan overtuigd dat iedereen die wil werken, mee moet kunnen doen op de arbeidsmarkt. Het maakt niet zoveel uit waar een medewerker vandaan komt of wat zijn of haar verleden, ervaring of leeftijd is. Het gaat erom welke talenten iemand heeft en hoe we die van waarde kunnen laten zijn, voor het bedrijf én voor de medewerker.

Open Hiring

In 2021 is Wiltec gestart met Open Hiring. Er is een groot aantal mensen waarvoor solliciteren op de klassieke manier (met een motivatiebrief, een cv en een sollicitatiegesprek) te spannend of erg lastig is. Omdat zij al lang niet meer deelgenomen hebben aan het arbeidsproces, omdat ze de Nederlandse taal niet zo goed spreken of omdat een sollicitatiebrief schrijven moeilijk is. Mensen die wel heel graag willen werken en een bijdrage willen leveren. Mensen die wij een kans willen bieden!

Bij Open Hiring gaat dat anders: geen sollicitatiegesprek, geen vragen over je (werk)verleden. Je bepaalt zelf of je geschikt bent voor de baan en laat dat ‘gewoon’ zien tijdens een proefperiode. Jij bewijst zelf dat je onze nieuwe collega moet worden!

Werken bij Wiltec?

Bekijk dan direct de vacatures.