Open Hiring

Open Hiring geeft jou de kans op een baan, zonder een sollicitatiegesprek en zonder vragen over je (werk)verleden, ervaring of leeftijd. Na kennis gemaakt te hebben met Wiltec tijdens een Open Hiring bijeenkomst, hoef je je alleen nog maar in te schrijven voor de baan die bij jou past en vooruit: je gaat direct aan de slag! Tijdens de proefperiode laat je zien dat je geschikt bent voor de baan. Zo bewijs je vanzelf dat jij onze nieuwe collega moet worden!

Kom naar onze Open Hiring bijeenkomsten!

  • Schrijf je in voor een Open Hiring bijeenkomst.
  • Tijdens deze bijeenkomst maak je kennis met Wiltec. We laten je ons bedrijf zien en na afloop bepaal je zelf of je geschikt bent voor één van de openstaande banen.
  • Vervolgens spreken we af hoeveel uren, op welke dagen en tegen welk salaris je komt werken.
  • Tijdens je proefperiode laat je zien dat je inderdaad geschikt bent.
  • Bevalt het van beide kanten? Dan verlengen we de samenwerking!

Op dit moment staat er geen Open Hiring bijeenkomst gepland. Houd deze pagina in de gaten voor toekomstige bijeenkomsten. Wel hebben we op dit moment de volgende vacatures openstaan, geschikt voor Open Hiring (dus zonder motivatiebrief en cv). Heb je interesse? Neem dan even contact met ons op.

Vacatures geschikt voor Open Hiring

Magazijnmedewerker

Een afwisselende baan, waarbij geen dag hetzelfde is. Als magazijn medewerker weet je van aanpakken. Het is fysiek zwaar werk. Je draait mee in het volledige logistieke proces en bent flexibel inzetbaar! Orders verzamelen (met een handscanner), verpakken en controleren.


Parttime of fulltime. Werkdagen en -tijden in overleg.
Tijden: wisselend tussen 08.00 - 21.00 uur.

Medewerker atelier & textiel (avond)

In deze functie ben je verantwoordelijk voor het bedrukken van bedrijfskleding. Het is belangrijk dat je affiniteit hebt met textiel. We leiden je intern op. Je maakt kennis met alle verschillende stappen in het productieproces waardoor je jezelf ontwikkelt tot een allround professional.


Parttime. Werkdagen in overleg.  
Tijden: van 18:00 - 21:00.

*Open Hiring is een initiatief van Start Foundation. Op de website vind je meer informatie!

Werk voor iedereen

Sociaal en inclusief ondernemen vinden wij belangrijk. Dat blijkt onder andere uit onze actieve rol bij diverse initiatieven die zich inzetten om mensen met een afstand tot de reguliere arbeidsmarkt een kans op werk te bieden. Wiltec is ervan overtuigd dat iedereen die wil werken, mee moet kunnen doen op de arbeidsmarkt. Het maakt niet zoveel uit waar een medewerker vandaan komt of wat zijn of haar verleden, ervaring of leeftijd is. Het gaat erom welke talenten iemand heeft en hoe we die van waarde kunnen laten zijn, voor het bedrijf én voor de medewerker.

Er is echter een groot aantal mensen waarvoor solliciteren op de klassieke manier (met motivatiebrief, cv en sollicitatiegesprek) te spannend of te lastig is. Omdat zij al lang niet meer deelgenomen hebben aan het arbeidsproces, omdat ze de Nederlandse taal niet zo goed spreken of omdat een sollicitatiebrief schrijven moeilijk is. Deze mensen geven we graag een kans! Bij Open Hiring gaat het namelijk anders: geen sollicitatiegesprek en geen vragen over je (werk)verleden. Je bepaalt zelf of je geschikt bent voor een baan en laat dat ‘gewoon’ zien tijdens je proefperiode.

Werken bij Wiltec?

Bekijk dan direct de vacatures.