Wat doen we? 

Over Wiltec 

Wiltec is een Brabants familiebedrijf met oplossingen voor oppervlakte-, lucht- en applicatietechniek, werkkleding, persoonlijke beschermingsmiddelen en kantoorartikelen. 

We zijn continu op zoek naar hoe we de klant (op een duurzame manier) verder kunnen helpen. Als toeleverancier van meer dan 40.000 producten, maar vooral ook als ketenregisseur, proactieve adviseur en oplossingsgerichte expert met jarenlange ervaring. Dat doen we in diverse branches voor verschillende bedrijven, van klein tot groot. 

Samen met de klant kijken we altijd naar de processen binnen uw bedrijf, de werkomgeving (zoals een kantoor, fabriekshal of magazijn) en naar de werkomstandigheden (zoals veiligheid en persoonlijke bescherming). Er zijn altijd zaken die slimmer, efficiënter of duurzamer kunnen. We zoeken naar slimme oplossingen, passen onze kennis uit de markt toe en gebruiken onze expertise, zodat we écht meerwaarde leveren. Zo levert Wiltec vooruitgang, iedere dag opnieuw!

Tevreden klant: Ambulancezorg

Een actueel en veilig kledingpakket voor ambulancezorg Nederland. Een uniek design en mooie uitstraling, toonaangevend in duurzaamheid en een gestroomlijnder inkoop-en onderhoudsproces.

Tevreden klant: VDL Nedcar

Een PBM(persoonlijke beschermingsmiddelen)-pakket op maat voor de medewerkers van VDL NEDCAR. Tijdbesparend door versimpelde inkoop en waarborging van de veiligheid van medewerkers.

Tevreden klant: DAF Trucks

Een geanalyseerd en verbeterd schuurproces van hogere kwaliteit. Minder fouten, minder afkeur, tijdbesparend en kostenbesparend met een constant en strak eindresultaat.

Meer weten?

Voor meer informatie over Wiltec neem je een kijkje op onze website!

Over ons

Werken bij Wiltec?

Bekijk dan direct de vacatures.