Wat doen we?

De wereld om ons heen verandert snel. Dat wat gisteren vanzelfsprekend was, lijkt vandaag soms achterhaald. Je bent net zo goed als je laatste succes. Presteren op de toppen van je kunnen is niet alleen meer een gezonde ambitie, het is een voorwaarde voor continuïteit. Als toeleverend partner begrijpt Wiltec dit als geen ander. Dagelijks faciliteren wij onze klanten in hun streven naar beter. Als toeleverancier, maar vooral ook als proactieve adviseur en oplossingsgerichte expert met jarenlange ervaring. Waarbij uw belang ons belang is. Zo bewijzen we onze toegevoegde waarde.

Aandacht

Elke dag opnieuw krijgt de klant alle aandacht van ons. Want voor ons is elke klant belangrijk. De status van de bestelling? Een specifieke vraag over een product? Oplossingsgericht meedenken? Een afspraak op locatie? Wij zorgen er graag voor dat alle zorgen voor de klant uit handen worden genomen. Voor ons is het namelijk een uitdaging om onze inzet beloond te zien met een meer dan tevreden klant. Iedere dag weer.

Slimme oplossingen

Het is soms verbazingwekkend hoe je met een klein detail een groot verschil kunt maken. Zo geldt dat ook voor de inzet van bijvoorbeeld onze filters. Een ‘klein’ product in grote installaties. Eén van de innovaties uit ons brede assortiment.

Toch heeft dat kleine product een belangrijke functie: schadelijke deeltjes uit de lucht filteren. Ofwel, het creëren van schone lucht. Dan is het goed te weten welke filter daarin het beste is. Want daar waar sommige filters binnen de kortste keren ‘verzadigd’ zijn, gaan andere filters nog moeiteloos door met het creëren van schone lucht.

Bij Wiltec doen we veel onderzoek naar filters en filtercapaciteit. Meten we effecten als luchtverplaatsing, filtratiesterkte en verzadigingssnelheid. Zo weten we als geen ander welk type filter voor welke toepassing ideaal is. In functie, in resultaat en in kosten. Een aanpak en werkwijze die we toepassen op alle producten die wij aanbieden. Om te komen tot een weloverwogen en doeltreffend advies. Het resultaat: een oplossing waar de klant beter van wordt.

Product- en serviceaanbod

Als supporter voor werkend Nederland, zijn we trots op de keuzevrijheid die we onze klanten kunnen bieden uit een omvangrijk assortiment aan producten. Topproducten die vaak dagelijks nodig zijn in uiteenlopende productieprocessen, óf die een bijdrage leveren aan een betere veiligheid op de werkvloer. Toch gaat goed partnerschap voor ons een stuk verder. Zo denken wij voortdurend mee over verbeteringen in productaanbod, efficiënt voorraadbeheer, service en kennisdeling. Want alleen wanneer de klant beter wordt door de samenwerking met ons, dan pas zijn we geslaagd in onze missie.

Expertise

Er is geen effectievere manier van kennisontwikkeling dan kennis delen. Tussen professionals binnen een organisatie, maar meer nog tussen bedrijven onderling.

Wiltec zet zich dagelijks in om haar opgebouwde expertise en kennis te vertalen naar haar klanten. Bijvoorbeeld om slimmer en efficiënter te produceren of voor extra veiligheid in de meest uiteenlopende arbeidsomstandigheden. Toegevoegde waarde? Zelf noemen we dit liever een vanzelfsprekende waarde.

Klantcase: DAF

“Een revolutionair resultaat waarbij enerzijds een bijdrage wordt geleverd aan milieuvriendelijke motoren en anderzijds een schoner productieproces is gerealiseerd. Dat is pas slim!”

Klantcase: NS

“NedTrain heeft in Wiltec een specialist en totaalleverancier gevonden, die van veel diverse markten thuis is. Van een compleet kledingpakket op maat tot revolutionaire schuuroplossingen, en van de beste filters tot tapes en poetsdoeken.”

Werken bij Wiltec?

Wil jij ook graag werken bij Wiltec? Bekijk dan direct de vacatures.