Waarom werken bij wiltec?

Duurzaam en maatschappelijk verantwoord ondernemen

Dat is voor ons geen vraag; het is het hart van ons bedrijf! We verwelkomen bijvoorbeeld mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt, we hebben 4031 zonnepanelen op het dak, bieden duurzame kleding-, kantoor-en procesoplossingen en nog véél meer!

Gezelligheid en collegialiteit

Teamwork makes the dreamwork. Daar zijn we van overtuigd. We gaan samen voor het allerbeste resultaat, we zetten onze schouders eronder en we zijn er voor elkaar. Maar naast al het harde werken, is er ook genoeg ruimte om gezellig bij te praten, te lachen en bijvoorbeeld een potje te pingpongen.

Ruimte om jezelf te ontwikkelen

Wij vinden het belangrijk dat jij kan groeien binnen ons bedrijf. Bij Wiltec sta je nooit stil en krijg je alle kans om jezelf te ontwikkelen. In je eigen werk, door deel te nemen aan cursussen en opleidingen of met ons eigen interne trainingsprogramma.

Innovatief en flexibel bedrijf

Wiltec(-ers) zit(ten) nooit stil! Er zijn altijd zaken die slimmer, efficiënter of duurzamer kunnen. We zijn continu op zoek naar slimme oplossingen, passen onze kennis uit de markt toe, spelen actief in op de laatste ontwikkelingen en we gebruiken onze expertise. Zo leveren wij vooruitgang, iedere dag opnieuw!


Leuke bedrijfs-en teamuitjes

Werken bij Wiltec vieren we! Met leuke personeelsfeestjes, teamuitjes en borrels. Zo organiseren we bijvoorbeeld met sinterklaas iets voor de Wiltec-kinderen, houden we elk jaar een nieuwjaarsreceptie, organiseren we een volleybaltoernooi (met bbq) en geven we spetterende personeelsfeesten.

Werken bij Wiltec?

Wil jij ook graag werken bij Wiltec? Bekijk dan direct de vacatures.